Catering

Kiekebisj biedt jullie graag diverse mogelijkheden in catering aan waarbij wij zorgen voor eten, drank en sfeer.

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor allerhande feest- en evenementgelegenheden zoals bedrijfsfeesten, recepties, trouwfeesten, eetfestijnen, schoolfeesten, verjaardags- en communiefeesten, tuinfeesten of gewoon een lekkere en gezellige BBQ met vrienden en familie? Alles is mogelijk bij Kiekebisj!

Wij bekijken graag samen met de klant al hun wensen en begeleiden jullie graag om alles perfect uit te werken. Zo nemen wij de volledig organisatie van uw evenement op onze schouders zodat jullie met een gerust hart en zonder zorgen kunnen genieten.

Naast het culinaire aspect helpen wij jullie ook graag met het nodige feestmateriaal voor de organisatie van het feest of evenement zoals borden en bestek, tafels en stoelen, de tafelschikking, decoratie, locatie en inrichting van uw feest of evenement.

Laten jullie zich graag bedienen? Wij voorzien graag personeel zodat jullie ten volle kunnen feesten zonder zelf nog maar iets te moeten doen.
Het bedieningspersoneel neemt dan de taak op zich om jullie een vriendelijke bediening van A tot Z te bieden.

Zo zullen zij rondkomen met een hapje en een drankje, de drank uitschenken en bijvullen, het eten voor jullie uitscheppen of aan de tafel brengen alsook alles voor jullie afruimen.
Wij bieden een complete cateringservice aan voor alle soorten feesten en evenementen, op maat van elk budget. Prijs kwaliteit is ons belangrijkste standpunt!

Ontdek al ons lekkers